nieuws

Digitale datakluis voor Elvia-klanten

Archief

Elvia biedt verzekerden op de Globetrotter Reisverzekering een eigen digitale datakluis voor belangrijke gegevens en documenten

In de datakluis, die via de site www.globetrotterservice.nl te bereiken is, kunnen alle belangrijke gegevens, zoals telefoonnummers en nummers van betaalpassen, worden opgeslagen. Bij verlies kunnen betaalpassen met één telefoontje worden geblokkeerd. Ook gescande documenten, zoals paspoorten en tickets kunnen in de kluis worden opgeborgen.
De verzekering wordt op 1 augustus tevens uitgebreid met ‘Elvia Inentingsadvies’, waar globetrotters terecht kunnen met vragen over vaccinaties, en met ‘Elvia Reisarts’, waar zij tijdens hun reis dag en nacht medisch advies kunnen krijgen. De twee servicediensten golden al voor de doorlopende reispolis. Verder kunnen de reizigers tijdens hun reis online de verzekering verlengen.
De Globetrotter-polis is voornamelijk bedoeld voor backpackers. Zij maken volgens Elvia tijdens hun reis veelvuldig gebruik van internet. Elvia schat het aantal Nederlandse backpackers op 25.000. De meesten vertrekken in het najaar. Meer dan de helft gaat naar Australië.

Reageer op dit artikel