nieuws

Dierenverzekeraar Pet toegelaten

Archief

Huisdierenverzekeraar Pet Insurances Nederland is, na een langdurige procedure bij de Verzekeringskamer, toegelaten als onderlinge waarborgmaatschappij.

Initiatiefnemer L. van Blanken, die vorig jaar de Economische Controledienst over de vloer kreeg wegens een voortijdige start, heeft zich voorlopig teruggetrokken.
De onderlinge heeft inmiddels een nieuw bestuur onder aanvoering van dierenarts Peter van Rooijen. “Ik was vorig jaar als veterinair adviseur zijdelings betrokken geraakt bij dit mooie initiatief.” Pet Insurances heeft in de ‘wachtkamerfase’ ruim 100 verzekerden kunnen noteren. “Hoewel wij al sinds vorig jaar zomer niet meer hebben geadverteerd, komen er nu nog aanvragen binnen op grond van die advertenties.” Pet kiest voor een rustige ‘doorstart’ en wil voorlopig vooral acquireren via beurzen en (ras)hondenverenigingen. Eventueel ook via het intermediair? “Daar wordt in eerste instantie niet aan gedacht, maar het is niet onbespreekbaar”, aldus Van Rooijen.

Reageer op dit artikel