nieuws

Diabetes Pas

Archief

Trias heeft de webapplicatie Digitale Diabetes Pas geïntroduceerd. Hiermee kunnen verzekerden met diabetes gezondheidswaarden registreren. Wanneer een meting een bepaalde waarde overstijgt, ontvangt de verzekerde een advies om de waarde op het juiste niveau te krijgen. Het advies kan geprint worden om met de huisarts te bespreken.

Historie claimbeoordeling
Minister De Geus van SZW heeft onlangs het boek ‘De geschiedenis van de claimbeoordeling’ in ontvangst genomen. Het boek, een uitgave van de Nederlandse Vereniging voor Verzekeringskunde (NVVG), beschrijft hoe de claimbeoordeling van arbeidsongeschiktheid zich in de afgelopen honderd jaar in Nederland ontwikkeld heeft. Bestellen via info@nvgg.nl (_ 34 inclusief BTW en verzendkosten).
Hypobox
De ongeveer zeshonderd kantoren die samenwerken met FinanCenter, het voormalige Financium Deventer, kunnen tegen een lage prijs het softwarepakket FinAdvice gebruiken. Dit is het pakket Hypobox van Intersoftware dat onder het label FinAdvice door FinanCenter geadviseerd wordt. De software kan twee weken op proef via de website (www.financenter.nl) aangevraagd en gedownload worden.
Polisvoorwaardenonline.nl
DAK en MoneyView hebben een overeenkomst gesloten waarbij de DAK-leden via een knop op het extranet (dakleden.nl) rechtstreeks toegang krijgen tot Polisvoorwaardenonline.nl.

Reageer op dit artikel