nieuws

Detacheringsbureau biedt starters assurantiecursus

Archief

Detacheringsbureau A Sure Talent dat begin vorig jaar van start ging, heeft inmiddels 25 mensen in dienst. Vooral starters maken volop gebruik van de mogelijkheid om via het bureau de eerste stappen in de verzekeringsbranche te zetten.

Het bureau richt zich op de detachering van verzekeringspersoneel voor verzekeringsmaatschappijen, banken en tussenpersonen en werft voornamelijk onder jonge HBO’ers en acadmici.
Deze formule lijkt onder sollicitanten aan te slaan gezien de respons die het bedrijf krijgt. A Sure Talent biedt de jonge HBO’ers en academici naast een opleiding bij Beekhuis Opleidingen in Rotterdam, de mogelijkheid om bij meerdere bedrijven ervaring op te doen.
Dit jaar wil het bedrijf doorgroeien naar zestig medewerkers. De nadruk ligt op de net-afgestudeerden, maar daarnaast worden medewerkers met enige ervaring aangetrokken.

Reageer op dit artikel