nieuws

Desken melden deelnemers collectief aan bij WFD-stichting

Archief

Financiële Inkoop Desk en zusterorganisatie Hypotheekdesk Nederland hebben hun deelnemers collectief aangemeld als belangstellende bij de Stichting Financiële Dienstverlening. Eerder deed de Van Kampen Groep dit al. In totaal gaat het om 146 kantoren van de Financiële Inkoop Desk en om dertig kantoren van de Hypotheekdesk. Beide bedrijven hebben samen in totaal 205 aangesloten bedrijven. “Een kleine dertig bedrijven had zich individueel al aangemeld”, verklaart een woordvoerder het verschil in de aantallen.

Het collectief aanmelden maakt deel uit van een bredere ondersteuning aan de deelnemers rond de implementatie van de Wet Financiële Dienstverlening. Zo worden er binnenkort bijeenkomsten georganiseerd waarin adviesbureau D&O ingaat op de praktische aspecten rond vergunningaanvraag en organisatie van de bedrijfsvoering. Verder wordt een WFD-vraagbaak geboden, maar ook opleidingen en adviessoftware die voldoet aan de nieuwe regelgeving. Voor deze software is een contract gesloten met Infa, waardoor deelnemers tegen gereduceerd tarief Afin Center kunnen afnemen.

Reageer op dit artikel