nieuws

Derde aandeelhouder Vienalis

Archief

Vienalis, de eind vorig jaar gestarte bemiddelaar in uitvaartverzekeringen, heeft naast de aandeelhouders Anton Eizema en Jeffrey Leichel een derde partner gekregen. Het gaat om Preshaan Gangapersadsing, evenals Eizema en Leichel afkomstig van Financieel Verder (voorheen Spaarbeleg).

Gangapersadsing heeft een deel van de aandelen van Vienalis overgenomen en is toegetreden tot de directie. Hij zal zich onder meer gaan bezighouden met de zakelijke markt en met financiële zaken.
Volgens directeur Jeffrey Leichel van Vienalis zijn de resultaten tot nu toe boven verwachting geweest. “Als we in dit tempo doorgroeien, lijkt een provisie-omzet van _ 6 mln. in het eerste volle jaar een haalbaar doel.”
Vienalis heeft op dit moment veertig mensen in de buitendienst en wil doorgroeien naar vijftig à zestig medewerkers. Volgens de directie is de structuur van het bedrijf een van de succesfactoren. “De mensen in het veld rapporteren namelijk rechtstreeks aan de directie.”

Reageer op dit artikel