nieuws

DenK levert tussenpersonen bouwpakket voor ‘afsluitsite’

Archief

DenK Internet Services introduceert de website www.afsluitsites.nl, waarmee de tussenpersoon een financiële webshop kan inrichten naast zijn bestaande website.

“De tussenpersoon kan zich met zo’n website profileren als regionale direct writer”, meent DenK. “De omvang van de distributie van verzekeringen en andere financiële producten via internet neemt zeer snel toe. Verzekeraars en andere aanbieders van financiële producten bieden het intermediair steeds meer mogelijkheden om klanten en bezoekers via een eigen website te laten berekenen, vergelijken en sluiten. De website van het intermediair biedt vaak wel mogelijkheden om dergelijke interactiviteit op te nemen, maar het kan een goede keuze zijn om naast een reguliere website een separate afsluitsite in te richten.”
Afsluitsite
De afsluitsite wordt opgebouwd in een vast stramien, waarbinnen zowel de afsluitinteractiviteit als de service-interactiviteit is op te nemen. Voor de afsluitfunctionaliteit kan de tussenpersoon kiezen uit alle in de markt beschikbare afsluitmodules, zoals die van Voogd & Voogd, Europeesche, MP4U of Delta Lloyd. Binnen het arrangement dat geboden wordt aan DAK-leden kunnen ook koppelingen worden gemaakt met de afsluitinteractiviteit van DAK Autopoli s en DAK Snelpakket.
Kosten
De startkosten bedragen _ 435 of met groepskorting _ 250. Het jaarabonnement kost _ 225 of met groepskorting _ 165. Groepskorting is aan de orde als de tussenpersoon aangesloten is bij DAK en/of al een abonnement heeft op een van de andere webconcepten van DenK.

Reageer op dit artikel