nieuws

Den Haag kiest levensloop Aegon

Archief

Achtduizend Haagse ambtenaren kunnen bij Aegon een levenslooprekening gaan openen.

De gemeente Den Haag heeft daartoe, na bemiddeling door Aon Nederland, een contract gesloten met Aegon. De verzekeraar biedt de gemeente steun bij medewerkersbijeenkomsten, online inschrijvingen, informatiepakketten en internetcursussen voor personeelsfunctionarissen.
Grote contracten sloot Aegon eerder met onder meer Akzo Nobel, KPN, Philips en Shell. De maatschappij sloot in het eerste kwartaal 825 collectieve contracten met werkgevers, goed voor meer dan een half miljoen werknemers. Volgens Aegon werden in die eerste drie maanden 13.500 levenslooprekeningen geopend, goed voor _ 12 mln inleg.
Volgens onderzoek van Gfk/Intomart is Aegon daarmee onder de aanbieders van levensloopproducten de grootste verzekeraar. Daarna volgen Centraal Beheer, Nationale-Nederlanden, Delta Lloyd, Ohra en Reaal.

Reageer op dit artikel