nieuws

Delta Lloyd verzekert ook letselschade tractoreigenaar

Archief

Delta Lloyd claimt als enige verzekeraar in Nederland vanaf nu de letselschade van de tractoreigenaar te kunnen verzekeren. “Het gaat dan bijvoorbeeld om de boer die zijn eigen tractor bestuurt”, aldus een woordvoerder van Delta Lloyd.

In het vernieuwde Agrarisch Ondernemerspakket van Delta Lloyd kan de eigenaar van het werkmateriaal nu zowel het verkeersrisico als het werkrisico bij het besturen van een landbouwvoertuig verzekeren.
Het pakket kent verder onder meer een uitgebreide dekking bij opstal met dekking voor inbraak, diefstal, vandalisme en aanrijdingsschade, keuzemogelijkheden voor huurderving en reconstructie, een no-claimregeling voor werkmateriaal inclusief no-claimbescherming en 10% pakketkorting.
Finagri
Op 11 oktober werd het eerste nieuwe agrarisch ondernemerspakket uitgereikt aan Finagri in Houten. Op de foto van links naar rechts: Michiel van Riel (verkoopmanager agrarische verzekeringen Delta Lloyd), Peter Evers, (directeur Finagri), Margo van de Pavert (directeur Finagri) en Co Merkens (commercieel specialist (agrarische verzekeringen Delta Lloyd).

Reageer op dit artikel