nieuws

Delta Lloyd vernieuwt reis- en caravanpolis

Archief

Delta Lloyd introduceert met ingang van 3 mei een vernieuwde doorlopende reisverzekering en een vernieuwde caravanverzekering. De vernieuwde doorlopende reisverzekering onderscheidt zich onder meer door een standaard werelddekking en een standaarddekking voor winter- en onderwatersport. Verder kent de polis geen beperking (meer) van de reisduur tot een maximum aantal dagen per jaar.

De dekking van de caravanpolis is gewijzigd met betrekking tot de onder meer de nieuwwaarderegeling, die is uitgebreid tot vijf jaar. De maximumuitkering is opgetrokken tot 125% van de nieuwwaarde. Verder zijn constructie- en materiaalfouten standaard meeverzekerd. De dekking voor stacaravans is uitgebreid tot Nederland plus maximaal honderd kilometer over de landsgrens.

Reageer op dit artikel