nieuws

Delta Lloyd vernieuwt particuliere polissen

Archief

Delta Lloyd gaat de woonhuis, inboedel en aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (avp) vervangen door nieuwe producten. De omzetting wordt per 1 januari a.s. geëffectueerd. 

Binnen het vernieuwde verzekeringspakket wordt een woonhuis en inboedelverzekering met waardegarantie geïntroduceerd. De waardegarantie sluit de mogelijkheid van onderverzekering volledig uit, aldus de maatschappij. Om alle polissen te kunnen converteren naar de nieuwe producten wordt de premiegrondslag van lopende verzekeringen zonder waardegarantie verhoogd met 15% (opstal), respectievelijk met 10% (inboedel). 
In combinatie met een vernieuwde inboedeldekking krijgt de klant bovendien 7,5% premiekorting. Premietoeslagen voor termijnbetaling en kostenopslagen komen te vervallen.  Bij de vernieuwde avp is het verzekerde bedrag verhoogd naar € 1 mln. Polissen die door hun dekking, omschrijving of andere bijzonderheden niet passen in het vernieuwde verzekeringspakket blijven op de oude condities doorlopen.

Reageer op dit artikel