nieuws

Delta Lloyd verhoogt premie Studentenpolis

Archief

Op 1 september wijzigt Delta Lloyd de dekking van de Studenten Ziektekostenpolis. De premie gaat dan omhoog met 7,0%

Met de dekkingswijziging en de premieverhoging van 7% volgt Delta Lloyd de Ziektekostenverzekering Select, die begin dit jaar werd gewijzigd en verhoogd. De studentenpolis wordt niet, zoals de andere polissen, in het begin van het jaar gewijzigd, maar volgt de betreffende wijzigingen in het daarop volgende studiejaar.
Een belangrijke dekkingswijziging is dat osteopathie, vroeger apart gedekt, nu opgenomen is in de dekking alternatieve/bijzondere geneeswijzen. De dekking blijft e 910 per jaar. Verder is de vaste vergoeding voor kraamzorg verhoogd tot e 162,50 per dag met een maximum van e 1.300 voor de gehele kraamperiode en worden zelfzorgmiddelen niet meer vergoed. Verzekerden boven de achttien jaar zijn niet langer gedekt voor tandheelkundige hulp. Zij kunnen aanvullend de Studenten TandenGaafPolis sluiten, waarvan de premie niet wordt verhoogd.

Reageer op dit artikel