nieuws

Delta Lloyd start met WFD-bijeenkomsten

Archief

Delta Lloyd start 18 mei met een serie van elf WFD-bijeenkomsten. Doel is de tussenpersoon op een praktische wijze te helpen met de voorbereidingen op de WFD. Frank Elion, directievoorzitter Marketing & Verkoop, geeft de aftrap op de bijeenkomsten met de laatste stand van zaken rondom de WFD en de visie van Delta Lloyd hierop.

Verder presenteert The Brown Paper Company op basis van eigen onderzoekservaringen veel voorkomende WFD-problemen bij tussenpersonen. Daarbij wordt aangegeven hoe hierop ingespeeld kan worden. Dit bureau ontwikkelde vorig jaar een implementatietraject voor de WFD bij tussenpersonen. Onder meer AXA biedt deze ondersteuning aan zijn tussenpersonen.  Adviesbureau D&O sluit de bijeenkomsten af met een uitleg over de wettelijke eisen die gesteld worden aan klantinformatie, voorbeelden van dossieropbouw en de ervaringen met het gedragstoezicht in Groot-Brittannië. Per bijeenkomst is er plek voor maximaal 25 personen, zodat er ruimte is voor interactie. Deelname is gratis en inschrijven kan via de accountmanager van Delta Lloyd.

Reageer op dit artikel