nieuws

Delta Lloyd sleutelt aan Xclusief Autoverzekering

Archief

Delta Lloyd heeft de voorwaarden aangepast van de Xclusief Autoverzekering, voor personenauto’s met een cataloguswaarde vanaf _ 80.000.

Voor auto’s met een leeftijd van zes jaar en ouder zijn de premies verlaagd. De dagvergoeding bij diefstal is verhoogd van _ 50 naar _ 100. Voor nieuwe geïmporteerde auto’s (maximaal zes maanden oud) heeft de verzekerde, als er binnen twee jaar na de datum van import schade plaatsvindt, recht op de aankoopwaarde op het moment van schaderegeling. Wordt een tweedehands auto (tot zeven jaar) na aankoop direct bij Delta Lloyd verzekerd, dan geldt een speciale aankoopwaardegarantie. Bij de nieuwwaarderegeling wordt voortaan uitgegaan van de nieuwwaarde op het moment van de schade.

Reageer op dit artikel