nieuws

Delta Lloyd sleutelt aan watersportpolis

Archief

Delta Lloyd heeft de voorwaarden van zijn watersportverzekering aangepast.

De eigen gebrekdekking Voortstuwingsinstallatie is uitgebreid van vijf naar tien jaar en de eigen gebrekdekking Vaartuig is verruimd. Voortaan wordt alle eigen gebrekschade gedekt, niet alleen de gevolgen.
Het onderdeel Vervangend vakantieverblijf is uitgebreid met de mogelijkheid een vaartuig te huren. Daarnaast worden de verzekerde bedragen voor een vervangend vakantieverblijf of de huur van een vaartuig verhoogd naar _ 350 per dag (maximaal _ 3.500). Verder zijn voortaan ook laptops en notebooks verzekerd die op het vaartuig aanwezig zijn en is er drie jaar waardegarantie dekking.
Watersporters die al een uitgebreide verzekering hebben, profiteren direct van de verbeteringen.

Reageer op dit artikel