nieuws

Delta Lloyd-polis voor dure auto’s

Archief

Delta Lloyd heeft de ‘Xclusief autoverzekering’ geïntroduceerd, bedoeld voor personenauto’s vanaf _ 80.000.

Deze autopolis voor dure auto’s is het tweede product dat Delta Lloyd voert onder het Xclusief-label. Eerder dit jaar werd de Superjachtpolis, voor pleziervaartuigen vanaf _ 1 mln, geïntroduceerd en later zal ook nog een woonproduct aan het assortiment worden toegevoegd, zo kondigde de verzekeraar aan.
Met het Xclusief-label wil Delta Lloyd het assortiment met maatwerkproducten verbreden en cross-sell-mogelijkheden voor assurantieadviseurs creëren.
Hoewel de Xclusief autoverzekering sowieso is bedoeld voor auto’s met een cataloguswaarde vanaf _ 80.000, is er een plusvariant zonder bovengrens ontwikkeld voor auto’s met een cataloguswaarde vanaf _ 200.000. De acceptatiecriteria zijn flexibel en commerciële beslissers behandelen alle aanvragen op maat. Accessoires, audiovisuele apparatuur of telecommunicatiemiddelen hebben geen waardelimiet.
Volgens Delta Lloyd rijden er momenteel in ons land ruim 40.000 auto’s rond met een cataloguswaarde van _ 80.000 of hoger. In 2005 zijn er ruim 4.000 nieuwe bijgekomen.

Reageer op dit artikel