nieuws

Delta Lloyd past voorwaarden van autopolissen aan

Archief

Delta Lloyd heeft de voorwaarden voor de personenauto- en bestelwagenverzekering (met uitzondering van Xclusiefauto) aangepast.

De zekerheidstelling (art.16.5) is verhoogd van _ 25.000 naar _ 50.000. Dit betreft een borgsom die door een overheidsinstantie kan worden verlangd om de rechten van de benadeelde te waarborgen. Ook is er een dekking toegevoegd voor schade aan het interieur die is ontstaan door het kosteloos vervoer van gewonde personen en is de dekking bij ruitschade uitgebreid met glas van zonnedaken. Tevens zijn enkele aanpassingen ingevoerd als gevolg van de totstandkoming van de 5e WAM-richtlijn en de invoering van Roy-data.
De nieuwe voorwaarden zijn direct van toepassing voor nieuwe verzekeringen en objectswijzigingen. Bestaande verzekeringen moeten vanaf 1 maart 2008 per prolongatiedatum worden aangepast.

Reageer op dit artikel