nieuws

Delta Lloyd past pakketpolis aan

Archief

Delta Lloyd heeft de voorwaarden aangepast van het Verzekeringspakket Particulieren, een pakket van twaalf schadeverzekeringen op het gebied van wonen, mobiliteit en vrije tijd.

Ter introductie van de vernieuwde pakketpolis ontvangen nieuwe klanten, naast een pakketkorting, tot en met 31 december een additionele korting van 15%, voor de duur van de verzekering.
Nieuw in het pakket is een Aanhangwagenverzekering. Verder is de pakketkorting verhoogd tot maximaal 12,5% en hoeven er geen polis- en administratiekosten meer te worden betaald.
De introductiekorting van 15% wordt gegeven op acht van de twaalf verzekeringen die binnen dit pakket gesloten kunnen worden; om commerciële redenen vallen gezinsongevallen-, motorfiets-, caravan- en aanhangwagenverzekeringen niet onder de introductiekorting.
Bij de autoverzekering geldt de korting als de klant in het bezit is van een navigatiesysteem en tot aan het moment van objectwijziging. Bestaande klanten profiteren vanaf de prolongatie in november van de pakketkorting. Meer informatie: www.ddd.nl/verzekeringspakket of www.deltalloyd.nl/verzekeringspakket.

Reageer op dit artikel