nieuws

Delta Lloyd op tv met emoes

Archief

Na zich geruime tijd beperkt te hebben tot radio-commercials, gaat Delta Lloyd binnenkort reclame maken op televisie.

De televisie-spotjes borduren verder op de reeks opvallende radioboodschappen die Delta Lloyd in het afgelopen jaar liet uitzenden over dubieuze adviseurs met hun al even twijfelachtige financiële adviezen: “Dit is jouw lukkie deej, want ik ken die koopsompolis levere. Koop zo’n ding van mijn, koop ik d’r weer aandele van, en aan ’t eind van de rit ken jij gewoon binnelope.”
In het eerste televisie-spotje dat in de loop van mei uitgezonden zal worden, krijgt de kijker de raad z’n vermogen te steken in het fokken van emoes, een struisvogelsoort. Delta Lloyd heeft de radiocommercials ook op cd laten zetten. Samen met een boekje waarin de teksten zijn opgenomen, is de cd toegestuurd aan relaties.

Reageer op dit artikel