nieuws

Delta Lloyd Landbouw

Archief

Delta Lloyd Landbouw

Glastuinders die gebruikmaken van de ProDaLog, krijgen bij Delta Lloyd korting op de premie voor de gewassenverzekering. De ProDaLog is een soort ‘black box’ die gegevens uit de kasbesturingscomputer voor minimaal een jaar registreert. Deze meetgegevens moeten bij schade op verzoek worden getoond.
Finsys en UBizz
Inkoopcombinatie Finsys biedt de 450 aangesloten kantoren bij aanschaf van softwarepakket UBizz een gratis koppeling met de pakketten AfinHyp, Efdécé en Castle en korting op de installatiekosten. UBizz kost e 799 per jaar (één gebruiker) en e 1.598 vanaf twee gebruikers (excl. btw).
Erasmus
Erasmus heeft de maximale eindleeftijd van de verzekerde bij overlijdensrisicopolissen verhoogd. Voor de SpaarExact Hypotheek, het Erasmus Garantie Plan, het MultiLeven Plan en losse risicopolissen geldt nu een maximale eindleeftijd van 75 jaar. Voorheen was dat 70 of 72 jaar.
Viavesta failliet
Makelaars- en advieskantoor Viavesta uit Delft is failliet verklaard. Het kantoor had tot begin vorig jaar één medewerker die in hypotheken bemiddelde en was zelf al geruime tijd niet meer actief in de makelaardij. “Het faillissement is uit rancune door één van de mede-oprichters aangevraagd”, zegt eigenaar Dick van der Willik, die al is verdergegaan met een eigen bedrijfsmakelaardij in Gouda. Er is geen relatie met makelaarskantoor Viavesta in Gouda.

Reageer op dit artikel