nieuws

Delta Lloyd komt met truckpolis

Archief

Delta Lloyd heeft een nieuwe vrachtauto- en aanhangwagenverzekering geïntroduceerd. De maatschappij hoopt op die manier “de positie op de zakelijke markt verder te versterken”.

De nieuwe polis is bestemd voor zowel (transport)ondernemingen als ‘eigen rijders’ van zwaar vervoer (minimaal 3.500 kilogram). Afhankelijk van de keuze die wordt gemaakt in WA- en cascodekking, is de eigenaar gedekt tegen schade aan of diefstal van de vrachtauto en eventueel de aanhanger.
Daarnaast kan worden gekozen voor: verzekeren op basis van boekwaarde, verzekeren van het werkrisico, uitgebreide dekking van het laad- en losmaterieel (inclusief eigen gebrek) en dekking van privégoederen van de chauffeur. Extra modules betreffen ongevallen inzittenden, schade inzittenden en/of rechtsbijstand.

Reageer op dit artikel