nieuws

Delta Lloyd komt met beleggingshypotheek

Archief

Delta Lloyd heeft de EffectenHypotheek op de markt gebracht. Met dit product kan worden belegd in de fondsen van Delta Lloyd en van direct-writer Ohra.

De EffectenHypotheek bestaat uit vier delen: een aflossingsvrije lening voor financiering van de woning (Woonlening), een aflossingsvrije lening voor aankoop van effecten (Effectenlening), een beleggingsrekening (EffectenHypotheek Rekening), en een overlijdensrisicoverzekering bij een hypotheek van meer dan 75% van de executiewaarde.
Maximaal 150%
De totale hypotheek, Woonlening en Effectenlening, mag maximaal 150% van de executiewaarde bedragen. Hiervan geldt 125% voor de financiering van het woonhuis en 25% voor aankoop van de effecten.
De EffectenHypotheek Rekening wordt geopend bij Delta Lloyd Bank en gebruikt voor belegging in een of meer van de zeventien fondsen van Delta Lloyd en Ohra. Het switchen tussen fondsen kost 0,5% aan administratiekosten. De aanvangsstorting bedraagt f 10.000 of meer. Tussentijds opnemen (minimaal f 5.000) van deze rekening is mogelijk als het rendement minimaal 20% hoger is dan het voorbeeldrendement van gemiddeld 8% per jaar. Bijstorten mag onbeperkt gebeuren.

Reageer op dit artikel