nieuws

Delta Lloyd keurt pas bij f 300.000

Archief

Delta Lloyd heeft de acceptatiegrenzen voor individuele levens- en collectieve pensioenverzekeringen opgehoogd naar een pensioengevend jaarinkomen van _ 300.000.

De nieuwe keuringsgrens geldt zowel voor nieuwe als voor lopende polissen. De maatschappij heeft de maximale jaarpremie bepaald op _ 125.000. Tevens heeft de verzekeraar een nieuw maximum vastgesteld voor arbeidsongeschiktheidsrenten. Acceptatie zonder keuring gebeurt voortaan vanaf _ 175.000 in plaats van het oude bedrag van _ 71.000.
De afgelopen maanden hebben meer maatschappijen de keuringsgrenzen verruimd. Nationale-Nederlanden en Allianz Nederland keuren pas vanaf een verzekerd kapitaal van _ 300.000. Aegon stelt voor hypotheekgebonden levensverzekeringen een keuringsgrens van _ 250.000, een bedrag dat ook Interpolis hanteert voor individuele levenpolissen. Fortis ASR en Generali keuren sinds enige tijd bij een verzekerd kapitaal van meer dan _ 200.000.

Reageer op dit artikel