nieuws

Delta Lloyd introduceert pakketpolis voor mkb

Archief

Delta Lloyd introduceert een pakket schade-, leven- en zorgproducten voor het miden- en kleinbedrijf (mkb). Het pakket wordt op de markt gebracht onder de naam PersoniQ en wordt ondersteund door twee digitale hulpmiddelen.

Met PersoniQ kunnen werkgevers in het mkb hun personeel op één pakketpolis verzekeren. Het nieuwe collectieve product combineert pensioen, ziekteverzuim, ongevallen en ziektekosten. Het is bedoeld voor bedrijven met maximaal honderd medewerkers. Met een offertetool kan de adviseur via het Delta Lloyd Digitaal Domein (DDD) – zonder tussenkomst van de maatschappij snel en eenvoudig een offerte maken en een polis aanvragen. Ook hebben tussenpersoon en werkgever online inzicht in de basisgegevens en kunnen zij online mutaties doorgeven. Dit betekent dat een in- of uitdiensttreding maar één keer hoeft te worden doorgegeven. Alle lopende collectieve contracten van Delta Lloyd worden direct in de systemen aangepast.

Reageer op dit artikel