nieuws

Delta Lloyd in zee met wervingsbureau

Archief

Delta Lloyd gaat het intermediair ondersteunen bij personeelswerving en is daarvoor een samenwerking aangegaan met Adecco Werving & Selectie.

Tussenpersonen die met Delta Lloyd samenwerken kunnen voortaan ‘onder zeer gunstige voorwaarden’, gebruik maken van de diensten van Adecco. “Dit houdt bijvoorbeeld in dat zij een aanzienlijke korting krijgen op de prijs die normaal door Adecco in rekening wordt gebracht”, zegt Ad Rijken, directeur Verkoop Leven Delta Lloyd. “Delta Lloyd geeft met deze samenwerking de accountmanagers van Delta Lloyd een tool in handen om de tussenpersoon te helpen in zijn ondernemerschap.”
Daarnaast biedt Adecco andere diensten aan tijdens de selectieprocedure, waaronder het testen van commerciële buitendienstmedewerkers en medewerkers die financiële of organisatorische functies bekleden.
Ad Rijken benadrukt dat voor Adecco is gekozen “vanwege hun expertise met werving en selectie in de financiële branche en het feit dat zij werken met uitgekiende vragenlijsten waardoor het matchen van een vacature met een persoon goed en vlot verloopt”.
Ad Rijken (rechts), directeur Verkoop Leven Delta Lloyd en Joop de Werd (links), senior consultant van Adecco, ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Reageer op dit artikel