nieuws

Delta Lloyd helpt intermediair met ontwikkeling EB-visie

Archief

EB-Design is een nieuwe dienst van Delta Lloyd op het gebied van employee-benefits. Met EB-Support werden de verkoopactiviteiten van tussenpersonen al ondersteund. EB-Design richt zich meer op kennis van arbeidsvoorwaarden en een visie op de markt.

Volgens EB-manager Frank Elion hebben veel mensen de mond vol van employee-benefits en wordt zijn afdeling overstelpt met vragen over het onderwerp. “Maar bij de hoe-vraag staan weinig mensen stil. Hoe ga ik als tussenpersoon om met het concept employee-benefits?” Die vraag, en andere strategische vragen, hopen de consultants van EB-Design samen met het intermediair te gaan beantwoorden. “Alleen employee-benefits op je visitekaartje vermelden, is niet genoeg”, aldus Elion.
EB-Design is primair een kenniscentrum, gericht op het intermediair dat zich wil specialiseren in employee-benefits. Elion: “Onze consultants helpen bij het ontwikkelen van een visie, werken EB-concepten uit in concrete acties en producten en willen de kennis van arbeidsvoorwaarden bij de tussenpersoon vergroten.”

Reageer op dit artikel