nieuws

Delta Lloyd en Vereinigte Hagel samen in verzekering open teelt

Archief

Delta Lloyd is gaan samenwerken met het Duitse Vereinigte Hagel voor het verzekeren van ‘gewassen te velde’, de zogenaamde open teelt. Delta Lloyd, de tweede speler in de agrarische markt, ziet in deze samenwerking nieuwe groeimogelijkheden.

“De agrarische markt blijft voor ons ook in de toekomst belangrijk”, zegt Leo van Herk, directeur Delta Lloyd Schadeverzekering. “De samenwerking met Vereinigte Hagel maakt het mogelijk om kennis te bundelen en optimaal in te spelen op marktontwikkelingen.” Zo gaan de bedrijven samenwerken op het gebied van productontwikkeling en stelt Vereinigte Hagel stelt zijn expertise ter beschikking in het schadebehandelingsproces.
Vereinigte Hagel heeft een onderlinge structuur met ruim 100.000 leden. Het bedrijf is sinds vorig jaar ook op de Nederlandse markt actief.
Een verzekering voor gewassen te velde biedt dekking voor hagel, storm, vorst en brand. Het gaat daarbij om akkerbouw, sierteeltgewassen, zogeheten vollegrondsgroenten, fruit en bloembollen.

Reageer op dit artikel