nieuws

Delta Lloyd en Anoz gaan alsnog met elkaar in zee

Archief

Delta Lloyd en zorgverzekeraar Anoz zijn alsnog met ingang van dit jaar een interactieve samenwerking aangegaan. Dit is tamelijk verrassend, nadat in november naar buiten was gekomen dat onderhandelingen tussen de twee partijen op niets waren uitgelopen.

De voorgenomen alliantie strandde destijds op de prijs die Anoz zou moeten betalen voor overneming van de Noord-Braband, de loondienstorganisatie van Delta Lloyd. Beide ondernemingen verklaarden toen naarstig te blijven zoeken naar een partner, en uiteindelijk kwamen ze weer bij elkaar uit.
Delta Lloyd zal nu onder eigen merk ziektekosten- en ziekenfondsverzekeringen gaan voeren, waarbij Anoz als risicodrager optreedt. Anoz zal onder eigen naam levens- en schadeverzekeringen van Delta Lloyd gaan verkopen, in de hoedanigheid van intermediair. In de toekomst zullen daar bank- en spaarproducten aan worden toegevoegd. De Noord-Braband is nu buiten de samenwerkingsplannen gehouden.

Reageer op dit artikel