nieuws

Delta Lloyd dicht gat luxe jachten

Archief

Delta Lloyd heeft tijdens de Hiswa te water de Luxejachtverzekering geïntroduceerd.

Deze verzekering, die onderdeel uitmaakt van de productlijn Xclusief, is ontwikkeld voor jachten met een verzekerde waarde tussen _ 100.000 en _ 1 mln, met een ligplaats binnen of buiten Nederland. “Onze assurantieadviseurs gaven aan dat er veel behoefte was aan een speciale verzekering voor het segment ónder de superjachten. Dat gat hebben wij met de Luxejachtverzekering nu ingevuld”, aldus verkoopdirecteur Erica Blom.
De verzekering kent een vaste premie zonder no-claim en zonder eigen risico, maar er wordt gewerkt met een franchise. Daarnaast is een vaste taxatie mogelijk, inclusief waardegarantie. Voor gasten aan boord is een hoge ongevallen- en kostbaarhedendekking optioneel; bij beperkte chartervaart is ook dekking mogelijk voor aansprakelijkheid voor betalende passagiers.

Reageer op dit artikel