nieuws

Delta Lloyd breidt pakket Ziektekosten & Ziekteverzuim uit

Archief

Het werkgeverspakket dat Delta Lloyd onder de naam Ziektekosten & Ziekteverzuim voert, is belangrijk uitgebreid.

Onder de noemer Ziektekosten & Ziekteverzuim combineert Delta Lloyd sinds begin van dit jaar een collectieve ziektekostenverzekering met een verzuimverzekering. Het verzuim- en reïntegratietraject wordt hierbij begeleid door de eigen dienstverlener VerzuimEffect. Delta Lloyd richt zich met dit pakket vooral op de mkb-sectoren groothandel, detailhandel en dienstverlening, die samen ongeveer de helft van de mkb-sector uitmaken.
Het pakket is nu uitgebreid met een gratis reïntegratieverzekering die recht geeft op kostenvergoeding voor inventiediensten tot een bedrag van e 4.500 per werknemer per jaar. “Een interventie koste gemiddeld e 2.700 en een vergelijkbare verzekering kost al snel e 70 per werknemer”, stelt Delta Lloyd. Ook kunnen werkgevers hun bedrijf laten doorlichten via een gratis BedrijfsPreventieScan , die volgens Delta Lloyd normaliter e 500 kost.
Verder kan de werkgever op preventieve diensten een korting krijgen van veelal 25%. Bij maandbetaling vervallen de tot nu toe gebruikelijke premieopslagen van 7% voor de verzuimpremie en 6% van de ziektekostenpremie. Het pakket biedt de mogelijkheid van online mutaties en polisinzage. Deze faciliteit kan zowel gelden voor de werkgever als voor de tussenpersoon.
Voor de tussenpersoon heeft Delta Lloyd een uitgebreide offertettool gelanceerd. Via het DDD (Delta Lloyd Digitaal Domein) kan de tussenpersoon nu snel een premie berekenen.

Reageer op dit artikel