nieuws

Delta Lloyd breidt beslag Heijloo & Molkenboer uit

Archief

Delta Lloyd heeft de beslaglegging bij Jan Anne van Dijken en Henk Heijloo, ex-vennoten van Heijloo & Molkenboer, uitgebreid.

Het beslag, dat tot nu toe alleen lag op de bankrekeningen, geldt nu ook voor derden, effectenportefeuilles, aandelen op naam en hun woonhuizen. Delta Lloyd, zelf beschuldigd van aansturen op een faillissement, vordert _ 17 mln. “Het verhaal daarvan is mogelijk in gevaar, want de partners wilden tegenover de rechter niet verklaren waar de indertijd door ons betaalde 25 miljoen gulden is gebleven.”
Onlangs oordeelde de rechter nog dat het beslag dat de verzekeraar had gelegd op de tegoeden van Sirus, procesfinancier van Heijloo en Van Dijken, moest worden opgeheven. De stichting Sirus is geen verhaalsobject.

Reageer op dit artikel