nieuws

Delta Lloyd biedt twee nieuwe hypotheken

Archief

Delta Lloyd heeft zijn hypothekenpakket uitgebreid met de Budget Hypotheek en komt in januari met een bankspaarvariant: de Zeker Plus Hypotheek.

Met de Budget Hypotheek wil Delta Lloyd klanten bedienen op zoek naar de laagste rentetarieven. De nieuwe hypotheek kent een offertegeldigheid van vier maanden. Daarnaast kunnen klanten na de rentevastperiode opnieuw kiezen voor het budgettarief, zonder renteopslag. Bij de verkoop van het huis kan de resterende hypotheek meegenomen worden naar de nieuwe woning.
In de tweede week van januari komt Delta Lloyd met de Zeker Plus Hypotheek met een kapitaalverzekering eigen woning (KEW), mogelijk gemaakt door de fiscale gelijkstelling van banksparen. Delta Lloyd had de hypotheek al dit jaar willen introduceren, maar omdat er onzekerheid bestond over de volledige fiscale aftrekbaarheid ervan, is dat toen afgeblazen.

Reageer op dit artikel