nieuws

Delta Lloyd biedt starters nieuw hypotheekproduct

Archief

Delta Lloyd heeft voor startende huizenkopers de StartPlusHypotheek op de markt gebracht.

De woninghypotheek omvat een StartPlus-deel (e 25.000-e 50.000) van de stichting Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn) waarvoor in de eerste drie jaar geen rente en aflossing hoeft te worden betaald.
Daarboven wordt door Delta Lloyd aanvullend een lening verstrekt tot e 230.000, het maximum voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). De hypotheek moet worden gesloten tegen minimaal een 10-jaarsrente met NHG. Na drie jaar vindt een hertoetsing plaats van de SVn-lening, waarbij wordt bekeken of de koper wel in staat is om rente en aflossing te gaan betalen.
Ter gelegenheid van de introductie van het nieuwe product kregen driehonderd tussenpersonen een informatiepakket en een ontbijtmand “om de dag goed te starten”, aldus Delta Lloyd. Deze tussenpersoenen zijn gevestigd binnen een straal van twintig kilometer rond een gemeente die Startersleningen verstrekt. Verder ontvingen zo’n 1.700 assurantiekantoren een informatieve mailing over de StartPlusHypotheek.

Reageer op dit artikel