nieuws

Delta lloyd biedt opzichtdekking in avb voor watersportbedrijven

Archief

Watersportbedrijven die reparatie- en onderhoudswerk uitvoeren aan pleziervaartuigen, kunnen nu een speciale aansprakelijkheidsverzekering sluiten. Delta Lloyd biedt namelijk (optioneel) een opzichtdekking.

Delta Lloyd zegt hiermee “als marktleider in de watersportbranche” tegemoet te komen aan een behoefte in de markt. De verzekering is bedoeld voor scheepsschildersbedrijven, scheepstimmerbedrijven en interieurbedrijven, installatiebedrijven, scheepsonderhoudbedrijven, scheepsmotorenhandel en -installatie, zeilmakerijen, tuigerijen en stoffeerders.
Dekking en eigen risico’s
De verzekering dekt de aansprakelijkheid voor de directe materiële schade die ontstaat bij werkzaamheden aan de schepen. Het verzekerde bedrag is _ 25.000 per aanspraak en _ 50.000 per jaar.
Per aanspraak geldt een eigen risico van _ 1.500. Voor schade die het gevolg is van brandgevaarlijke werkzaamheden bedraagt het eigen risico _ 2.500. Hijs- en takelwerkzaamheden zijn optioneel mee te verzekeren.

Reageer op dit artikel