nieuws

Delta Lloyd biedt ook korting voor zakenauto met navigatie

Archief

Delta Lloyd biedt extra premiekorting op nieuwe zakelijke personenautoverzekeringen. Als de auto een ingebouwd of een los navigatiesysteem heeft, krijgt de ondernemer, evenals zijn particuliere mede-automobilist, 10% korting op de premie.

Brengt de ondernemer de verzekering in het Ondernemerspakket onder, dan volgt er nog eens 10% korting over de gereduceerde premie. Deze pakketkorting geldt tot de introductie van een nieuw tarief voor zakelijke personenauto’s.
Het aanbod geldt voor auto’s op naam van de zaak met een waarde tot _ 80.000. Duurdere auto’s kunnen bij Delta Lloyd apart worden verzekerd via een Xclusief-polis. In het Ondernemerspakket kan een onbeperkt aantal auto’s worden meeverzekerd, al is het bij tien auto’s of meer wijzer om deze in een wagenpark te sluiten. De korting is overigens niet van toepassing op collectiviteiten.

Reageer op dit artikel