nieuws

Delta Lloyd biedt mkb online risicoscan

Archief

Delta Lloyd introduceert een nieuwe online risicoscan voor het mkb. Met deze sectorgerichte scan kunnen assurantieadviseurs de belangrijkste risico’s van mkb-bedrijven met maximaal vijftig medewerkers in kaart brengen.

“Voor deze bedrijven is een bezoek van een riskmanager niet altijd nodig, maar goed risicomanagement is dat wel”, aldus marketingdirecteur Erica Blom. De scan is tot nu toe bruikbaar voor vier sectoren: detailhandel, groothandel, horeca en zakelijke dienstverlening. In deze sectoren bevinden zich ruim 300.000 bedrijven, dat is ongeveer 40% van het mkb. De risico’s zijn onderverdeeld in drie categorieën: mensen, bedrijfsmiddelen en processen/producten.
De assurantieadviseur kan kiezen voor een quick scan (binnen vijf minuten) met eventueel aansluitend een verdiepingsscan (tien minuten). De scan resulteert uiteindelijk in een rapport en een daarop aansluitend verzekeringsadvies. Indien gewenst kan er direct online een offerte worden aangevraagd. De risicoscan is online beschikbaar op www.ddd.nl/mkb en www.deltaloyd.nl/mkb.

Reageer op dit artikel