nieuws

Delta Lloyd bedient mkb met personeelspakket PersoniQ

Archief

Met een USB-stick op de deurmat van tussenpersonen heeft Delta Lloyd een nieuw verzekeringspakket voor het midden- en kleinbedrijf geïntroduceerd. PersoniQ combineert een pensioenverzekering met dekkingen voor ziekteverzuim, ziektekosten en ongevallen.

Vooralsnog maakt ook een collectieve WAO-gat en -excedentverzekering onderdeel uit van het pakket. “Delta Lloyd is de eerste partij die schade, leven en zorg in één pakket combineert”, claimt de maatschappij.
In klinkende munt luidt het voordeel voor de werkgever dat hij, bij afname van minimaal twee van de vijf mogelijke dekkingen, geen opslag krijgt voor termijnbetaling. Dit voordeel kan, bij maandelijkse maatschappij-incasso, oplopen tot 7%.
Delta Lloyd wijst vooral op de digitale voordelen die PersoniQ biedt. Zonder tussenkomst van de verzekeraar kan de tussenpersoon namelijk via Delta Lloyd Digitaal Domein offertes maken en polissen aanvragen. Zowel de adviseur als de werkgever kan online mutaties doorgeven. “Delta Lloyd biedt MKB’ers concrete eindoplossingen”, aldus directielid Frank Elion. “Daarnaast nemen wij met assurantieadviseurs de administratieve rompslomp over, zodat de ondernemer zich kan richten op waar hij goed in is: ondernemen.”
Delta Lloyd heeft al langer samenwerkingsverbanden met MKB-Nederland en enkele regionale MKB-organisaties zoals MKB-RandstadNoord en MKB-Brabant. “Delta Lloyd wil uitgroeien tot dé verzekeraar voor het MKB”, zo licht Elion het doel van die verbanden toe.
PersoniQ bij tussenpersonen.

Reageer op dit artikel