nieuws

Delta Lloyd Award voor transportproject

Archief

Delta Lloyd is vijftig jaar actief in de branche transportverzekeringen

De maatschappij viert deze mijlpaal met de sponsoring van het transportcongres ‘Innovative Control for Intermodal Transport’ op 28 januari in het Amsterdamse Okura Hotel en met de uitreiking van de ‘Delta Lloyd Award’ voor het meest innovatieve transportproject. Organisator van het congres is Stichting Intermodaal Transport, in samenwerking met het Nederlandse Innovation Relay Centre. Het congres staat in het teken van innovatieve intermodale transportconcepten. Voor het meest vernieuwende transportproject heeft Delta Lloyd een prijs ter beschikking gesteld. Naast de ‘Delta Lloyd European Innovation Award for Intermodal Transport’ kan de winnaar een bedrag van maximaal f 20.000 tegemoet zien. Voorzitter van de Europese Intermodal Association Jan terlouw reikt de prijs uit aan het winnende projectteam.

Reageer op dit artikel