nieuws

Dela verzorgt uitvaarten voor St. Barbara

Archief

Dela en St. Barbara (Nijmegen) hebben samen een uitvaartverzorgingsbedrijf opgericht voor de regio Nijmegen.

Het Onderling Uitvaartfonds St. Barbara is met een kleine 112.000 verzekerden de grootste natura-uitvaartverzekeraar in de regio Nijmegen. De uitvaartverzorging werd overgelaten aan lokale uitvaartondernemers.
Via de joint-venture met Dela moet St. Barbara “greep krijgen op de kwaliteit en prijs van uitvaartverzorging”, aldus directeur Willem Peters. Onderdeel van de samenwerking is verder dat een uitvaart van een verzekerde van St. Barbara voortaan overal in Nederland door Dela wordt verzorgd.
Nauwere banden met Dela sluit Peters in de toekomst niet uit. “Het is nu niet aan de orde, maar op termijn kan het voor onze verzekerden gunstiger zijn om bij een groot concern te gaan horen. Het spreekt voor zich dat Dela daarvoor als eerste in aanmerking zou komen.”

Reageer op dit artikel