nieuws

Dela verkoopt elke dag circa 25 uitvaartpolissen via internet

Archief

De verkoop van uitvaartverzekeringen is bij Dela vorig jaar met 15% gestegen ten opzichte van 2004.

Het aantal via internet gesloten polissen komt daarmee uit op een kleine negenduizend, oftewel zo’n 25 per dag. Internet heeft Dela naar schatting 13.000 nieuwe verzekerden opgeleverd. Het totale bestand loopt tegen de 2,5 miljoen.
In 2004 pluste de internetverkoop nog met 45% tot in totaal 7.800 polissen. Toen was de website dela.nl goed voor 17% van de actieve polisverkoop. De totale productie over 2005 is nu nog niet bekend.
Intermediair
Ondertussen overtreft de verkoop van polissen via het vorig jaar gestarte bedrijfsonderdeel Dela Intermediair de verwachtingen, zegt Dela-directeur Edzo Doeve. “We doen inmiddels met meer dan honderd tussenpersonen zaken”, aldus Doeve. “We sluiten wekelijks meer dan honderd polissen via tussenpersonen.”

Reageer op dit artikel