nieuws

Dela en Yarden dingen naar gunst Postbank

Archief

De uitvaartverzekeraars Dela en Yarden zijn druk in de weer om toegang te krijgen tot het ruim zes miljoen rekeninghouders tellende klantenbestand van Postbank. Yarden houdt binnenkort een proef onder twintigduizend Postbank-klanten, terwijl concurrent Dela onlangs de achthonderd postkantoren gebruikte om adressen van potentiële klanten te werven. Postkantoren BV is een joint venture van Postbank en TPG Post.

Dela werkt al langer samen met RVS, net als Postbank een dochteronderneming van ING. De portefeuille van de gezamenlijke onderneming Dela-RVS Uitvaartzorg telt inmiddels zo’n vijftigduizend polissen. Dela-directeur Doeve zegt zich niet gepasseerd te voelen door de actie van Postbank met concurrent Yarden. “Dat bedrijf is zo groot. Hun bestand biedt ruimte voor meer dan één uitvaartverzekeraar.” Doeve erkent wel dat Dela ook graag klanten van Postbank wil benaderen voor het sluiten van een uitvaartverzekering.

Reageer op dit artikel