nieuws

Dela en Monuta in pakketpolis van Noordhollandsche

Archief

Tussenpersonen van Noordhollandsche van 1816 kunnen sinds begin deze maand uitvaartverzekeringen toevoegen aan de CombiPolis. De uitvaartpolissen tellen mee voor de pakketkorting.

Het gaat om geldverzekeringen tegen periodieke premiebetaling voor risico van Dela of Monuta. Tussenpersonen kunnen de polissen zelfs onder eigen label aanbieden. Noordhollandsche kent een soortgelijke volmachtconstructie met de rechtsbijstandverzekeraars Arag en DAS.
Directeur Cas Verhage is enthousiast over het jaar 2006. “Het gaat super. Ook wij zien de premies natuurlijk dalen, maar tot en met het derde kwartaal zitten we een omzetgroei in dubbele cijfers.” Volgens hem worden er elke dag in Oudkarspel meer dan vijfhonderd nieuwe polissen aan de portefeuille toegevoegd.

Reageer op dit artikel