nieuws

Dela

Archief

Uitvaartorganisatie Dela besteedt het datacenter inclusief de beheertaken uit aan IT-bedrijf Getronics PinkRoccade. Het contract heeft een waarde van _ 2,5 mln en een looptijd van vijf jaar. Dela is met een moderniseringsslag bezig en onder de naam Nieuw D’élan allerlei nieuwe projecten gestart.

Actietarief De Goudse
Tot 1 april 2007 kunnen bedrijven die korter dan een jaar personeel in dienst hebben, een verzuimverzekering sluiten tegen een speciaal, laag tarief. Tot 1 januari 2009 vindt er geen premieverhoging plaats op basis van de verzuimcijfers.
No-claim
Univé geeft de no-claim van _ 255 terug aan verzekerden die een knie- of heupoperatie laten uitvoeren in de Isala-klinieken in Zwolle. De zorgverzekeraar is van mening dat verzekerden die kiezen voor een goed presterend ziekenhuis, mogen delen in de besparingen die dat oplevert.
Alarmcentrale
Vanaf deze maand verzorgt Mondial Assistance voor een periode van drie jaar de alarmcentralefunctie voor de zorgverzekeringen en reisverzekeringen van De Friesland. Hiermee volgt Mondial de ANWB op. Nieuw is dat de service onder het eigen label van De Friesland wordt aangeboden.
Transparant
Ohra Ziektekostenverzekering heeft de arbeidsongeschiktheids- en ziekengeldverzekeringen overgedragen aan Ohra Schadeverzekeringen. Ohra zegt hiertoe uit “transparantieoverwegingen” besloten te hebben vanwege de invoering van de zorgverzekeringswet en de vele eisen die worden gesteld aan de verslaglegging en aanlevering van informatie.

Reageer op dit artikel