nieuws

Dekker en Desk One samen verder als Dekker Desk One

Archief

Het Eindhovense Kantoor Dekker heeft de krachten gebundeld met adviesbureau Desk One. Sinds begin dit jaar zijn beide partijen verder gegaan onder één naam: Dekker Desk One.

Volgens Peter van den Berg, directeur van Dekker Desk One, “vragen de toenemende complexiteit van wet- en regelgeving, en het steeds hogere tempo waarmee fiscale wijzigingen elkaar opvolgen, om steeds meer gespecialiseerde kennis”. “Door samen te gaan, geven we hier invulling aan en hebben we de expertise binnen beide organisaties geïntegreerd. Dat levert een bredere dienstverlening op, een injectie in kennis en kwaliteit en de continuïteit op lange termijn is gewaarborgd.”
Landelijk
Met een provisie-omzet van _ 2,8 mln, 7.000 klanten en dertig medewerkers is de nieuwe organisatie een van de grootste intermediairs in Eindhoven. De directie van Dekker Desk One zal worden gevormd door Joost van de Hoef (Desk One) en Peter van den Berg (Kantoor Dekker). Zij worden op managementniveau ondersteund door Hans Nagtzaan en Johan van Rooij. “Joost en ik hebben elkaar veertien jaar geleden voor het eerst ontmoet tijdens een studiereis in de Verenigde Staten”, zegt Van den Berg. Daarna zijn we elkaar ook nog wel tegengekomen op pensioencursussen en hebben we wel eens over samenwerkinggesproken. Een jaar geleden werd dat heel serieus. Met dit als resultaat.”
Dekker Desk One werkt vanuit het oude Kantoor Dekker in Eindhoven maar opereert landelijk. “Afstanden worden steeds minder belangrijk”, verklaart Van den Berg. “En een klant in een andere regio trekt vanzelf weer meer klanten aan.”
Hans Nagtzaan, Johan van Rooij en Joost van de Hoef.

Reageer op dit artikel