nieuws

Defam verhoogt leendrempel

Archief

Defam verhoogt de minimale leenbedragen voor consumptief krediet. De Fortis-dochter verwacht daardoor lagere rentetarieven te kunnen gaan bieden.

Reden is dat kleine kredietbedragen relatief hogere kosten met zich meebrengen. Door die bedragen uit te sluiten, kan Defam de overige kredietbedragen tegen een scherper rentetarief aanbieden. Verder voert Defam een gestaffelde rente voor eindklanten in. Daarmee kunnen tussenpersonen aan de eindklant een interessante rente bieden.
Ook introduceert Defam naast de vertrouwde labels (Select, Flex, Credit, Financieringen en Totaal) een nieuw label: Defam Plus. Doelgroep voor dit productsoort zijn de betere huurders. De tariefstelling valt tussen de labels Select en Flex.
Tussenpersonen
Voor tussenpersonen hoopt Defam de dienstverlening “sneller en doeltreffender” te maken. Zo moet het acceptatieproces sneller gaan verlopen en worden geïnteresseerde eindklanten via een zogeheten postcodezoeker op Defam’s website direct naar de tussenpersoon in hun buurt geleid. Bovendien krijgen tussenpersonen de beschikking over een extranet, een apart gedeelte van www.defam.nl.
(v.l.n.r.): Bianca de Brouwer (channelmanager), Gerard van der Star (accountmanager), Alexander Meijer (accountmanager), Mohamed Adahchour (accountmanager), Edwin la Fleur (Sales)

Reageer op dit artikel