nieuws

Deel Unas-medewerkers naar nieuw kantoor Lippmann-Unas

Archief

UAP-NieuwRotterdam verwacht binnen drie maanden haar loondienstorganisatie Unas volledig ontmanteld te hebben. Minder dan de helft van de medewerkers is ondergebracht in het onlangs operationeel geworden assurantiebedrijf Lippmann-Unas te Nieuwegein.

De opheffing van de loondienstorganisatie Unas houdt indirect verband met de fusie van UAP-NieuwRotterdam. Een heroriëntatie maakte duidelijk dat handhaving van de loondienstorganisatie die uitsluitend werkzaam was voor het levenbedrijf van UAP niet de voorkeur had.
Een deel van de 35 medewerkers werd elders in het bedrijf ondergebracht, een deel vertrok naar andere werkgevers. Vijftien medewerkers zijn meegegaan naar het assurantiebedrijf Lippmann-Unas, onderdeel van W.B.D. Lippmann Groep.
Deze bemiddelingsgroep telt tien assurantiekantoren. De organisatie van Lippmann-Unas is gehuisvest in het kantoorpand van W.B.D. Lippmann aan de Rupertlaan in Nieuwegein, tel. 030-606.44.88.

Reageer op dit artikel