nieuws

Decoder leasen met wao- en garantiedekking

Archief

Mahé Assurantiegroep in De Meern gaat in samenwerking met de CMV Bank een financieringsprodukt voor decoders aanbieden, waarbij aanvullend garantie en arbeidsongeschiktheid verzekerd kunnen worden.

Aanleiding voor de noviteit is het gebruik van digitale televisiesignalen van de zenders RTL 4 en 5, SBS 6, Veronica en het nieuwe Sport 7. Vanaf 18 augustus stopt de zending van analoge signalen, waardoor zo’n 400.000 schotelbezitters met onbruikbare decoders komen te zitten. Om genoemde zenders toch te kunnen ontvangen moeten zij een nieuwe digitale decoder aanschaffen, voor de prijs van f 1.595.
Als pleister op de wonde biedt Mahé samen met de CMV Bank een financieringsovereenkomst, inclusief garantiedekking en een wao-verzekering. Voor f 50 per maand wordt de decoder gefinancierd, wordt de garantie van 12 maanden verlengd tot 60 maanden en wordt de betaling van de maandbedragen overgenomen bij arbeidsongeschiktheid van 80% of meer. De garantieverzekering kan ook gesloten worden als de decoder (deels) in één keer wordt afbetaald. De risico’s van de aanvullende dekkingen worden door twee niet met name genoemde maatschappijen gedragen.
In september introduceert Mahé twee nieuwe leaseprodukten voor computers: de No Risk Lease. Zowel bedrijven als particulieren kunnen binnen het leasecontract een garantieverzekering sluiten.

Reageer op dit artikel