nieuws

De Witte stapt over van Bovemij naar Polis Direct

Archief

W. de Witte, momenteel algemeen directeur van de Bovemij Holding, stapt per 1 oktober over naar Polis Direct. Hij legt zijn functie bij Bovemij per gelijke datum neer.

De Witte combineerde de twee functies sinds de start van Polis Direct in februari dit jaar. Gedurende een half jaar zijn een aantal interim-managers bij Polis Direct gekomen en gegaan. Volgens De Witte voldeden zij geen van allen. De Witte trad in 1989 in dienst van Bovemij. Daarvoor werkte hij bij Unigarant.
Behalve directeur wordt De Witte ook mede-aandeelhouder van Polis Direct. Momenteel is 25% van de aandelen nog in handen van Bovemij en 75% van een Brits consortium, bestaande uit Lloyds underwriters en de risicodrager Union America. Welk deel van de aandelenportefeuille de privépersoon De Witte zal overnemen, kan hij nog niet zeggen, aangezien er een verschuiving van de aandelenverhoudingen op komst is. “Er zijn gesprekken gaande over de verkoop van de Britse participatie aan een grote Nederlandse investeringsmaatschappij”, aldus De Witte.

Reageer op dit artikel