nieuws

De Welten Groep werkt samen met hogeschool

Archief

De Welten Groep, opleidings- en detacheringsorganisatie voor banken en verzekeraars, is een samenwerking aangegaan met de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN).

Naast de uitwisseling van kennis over methodieken en ontwikkelingen in het onderwijs, krijgen cursisten en medewerkers van De Welten Groep voortaan een op maat gemaakt opleidingstraject aangeboden voor de nieuwe Heao-opleiding Financial Service Management (FSM).
Het is volgens beide partijen voor het eerst dat een hogeschool en een private onderwijs -en opleidingsorganisatie in Nederland zo nauw met elkaar gaan samenwerken. Beide organisaties komen hiermee “tegemoet aan de vraag naar doorlopende leerwegen vanuit het bedrijfsleven”.
“De samenwerking tussen HAN en De Welten Groep maakt het mogelijk om een compleet opleidingstraject van mbo+, hbo (bachelors) en Masters aan te bieden aan medewerkers van financiële dienstverleners en medewerkers van De Welten Groep. De opleidingseisen en eindtermen van beide opleidingsinstituten zijn gesynchroniseerd. Hierdoor kunnen cursisten en medewerkers van De Welten Groep doorstromen via een traject op basis van Elders Verworven Competenties (EVC’s)”, aldus De Welten Groep.

Reageer op dit artikel