nieuws

De Verzekeringsbespaarder stapt op landelijk podium

Archief

Een opmerkelijke nieuwe deelnemer aan de Beurs Geldzaken die gisteren in Utrecht is begonnen, is De Verzekeringsbespaarder uit Den Bosch. Dit adviesbureau, werkend op basis van no cure no pay, is begin vorig jaar opgericht door de voormalige assurantiebemiddelaar Sjacko Henkelman (40) uit Den Bosch.

De Verzekeringsbespaarder is in augustus vorig jaar van start gegaan en richt zich in eerste instantie op de bedrijvenmarkt. De insteek is simpel: ‘wij bekijken uw verzekeringen en adviseren over goedkopere mogelijkheden, zonder dat daarbij kwaliteitsverlies optreedt’. Van de premiebesparing die in het eerstvolgende jaar kan worden geboekt, is 50% bestemd als honorering voor de Verzekeringsbespaarder.
Aan de potentiële klant wordt gevraagd een inventarisatieformulier in te vullen en kopieën van de huidige polissen aan te leveren. Vervolgens gaat de Verzekeringsbespaarder op een rijtje zetten wat er, bij handhaving van dekkingskwaliteit, aan premie kan worden bespaard. Na circa vier weken brengt het bedrijf een advies uit. “Per polis zullen we de mogelijke besparing duidelijk aangeven. In de meeste gevallen zal deze besparing aanzienlijk zijn, oplopend tot mogelijk 20 á 50%”, stelt het bedrijf op de Internet-site www.verzekeringsbespaarder.nl.
Henkelman heeft op dit moment zes personeelsleden, van wie er drie als accountmanager actief zijn. Hij heeft gedurende zestien jaar een assurantiekantoor gerund en dit anderhalf jaar geleden verkocht aan een collega-bemiddelaar.

Reageer op dit artikel